Kortingscodes
Voorgestelde resultaten:
  Recent bezochte winkels

   Black Friday 2019 in België

   Cyber Week van 25 november - 2 december 2019. Vind hier op Metro alle informatie en de beste kortingen voor Black Friday en Cyber Monday 2019 in België.

   Wanneer is Black Friday 2019 in België?

   Dit jaar is Black Friday op vrijdag 29 november 2019. Bij online shops beginnen de sales vaak al om 00.00 uur. U profiteert online 24 uur lang van de straffe kortingen en sommige winkels zijn langer geopend. Houd er rekening mee dat tijdens deze zwarte vrijdag veel producten beperkt beschikbaar zijn.

   Aankomende Black Friday data

   2019 — 29 november

   2020 — 27 november

   2021 — 26 november

   2022 — 25 november

    

   Uitgelichte winkels

   Ga naar onderstaande winkelpagina's om alle Cyber Week, Black Friday en Cyber Monday deals van 2019 te bekijken.

   Wat is Black Friday?

   Omdat wij van korting houden zijn wij groot fan van Black Friday. Black Friday komt van origine uit Amerika en vindt jaarlijks plaats op de vrijdag na Thanksgiving. Tijdens Black Friday beginnen veel Amerikanen met hun kerstaankopen. Het is in Amerika de drukste winkeldag van het jaar, want de winkels concurreren onderling met zeer straffe prijzen en de consumenten vechten (vaak letterlijk) onderling voor de beste deals.

   Ook in België zien we de populariteit van Black Friday de afgelopen jaren steeds groter worden. Een aantal jaar geleden wist nog bijna niemand in België van het bestaan van Black Friday, maar tegenwoordig zien we dat steeds meer mensen op zoek zijn naar Black Friday deals en ook steeds meer winkels in België doen mee. Voor jou betekent dit dus extra veel voordeel. Tijdens Black Friday 2019 in België mag je dus weer straffe kortingen verwachten. 

   Cyber weekend & Cyber Monday

   Wat is Cyber Monday? Cyber Monday is begonnen als reactie van online winkels op Black Friday (wat eerst vooral in de fysieke winkels plaatsvond). Op deze dag stunten vooral de webshops met enorme kortingen. Dit jaar vindt Cyber Monday plaats op 2 december 2019. Het grote voordeel van online shoppen: geen wachtrijen, geen parkeerkosten, je hoeft niet in gevecht met andere klanten en je bestelling wordt - vaak gratis - thuis geleverd.

   Het weekend tussen Black Friday en Cyber Monday wordt het Cyber weekend genoemd. Steeds meer winkels hebben namelijk het hele weekend - van vrijdag tot en met maandag - hoge kortingen.

   3 Black Friday tips

   TIP 1 - Een goede voorbereiding is het halve werk voor succesvolle Black Friday aankopen. Bedenk van tevoren of er producten zijn die je graag wilt kopen. Bekijk vervolgens waar je deze zou kunnen kopen en wat ze kosten. Vergelijk bijvoorbeeld alvast prijzen op Tweakers etc. Dan hoef je alleen tijdens Black Friday nog te kijken waar deze op de dag zelf het voordeligste wordt aangeboden. Bekijk tijdens Black Friday ook of er bij winkels kortingscodes beschikbaar zijn die nog een extra korting geven. Alle Black Friday kortingscodes plaatsen we op Metro.

   TIP 2 - Save the date! Zet Black Friday in je agenda. Zorg ervoor dat je tijdig een reminder ontvangt, zodat je er niet te laat achterkomt dat het Black Friday is en je te laat bent voor de beste deals.

   TIP 3 - We gaven het al aan, maar online shoppen heeft veel voordelen ten opzichte van winkelen in fysieke winkels. Mocht je toch naar de winkel gaan, is het slim om vroeg te gaan zodat er nog een ruim(er) aanbod beschikbaar is. Zo voorkom je de teleurstelling van uitverkochte producten.

   Welke kortingen kun je verwachten?

   Tijdens Black Friday en Cyber Monday kun je hoge kortingen verwachten op elektronica. Als je nieuwe Apple producten, een nieuwe televisie, GSM of laptop wilt aanschaffen, is dit waarschijnlijk het juiste moment. De laatste jaren zien we ook steeds meer mode, schoenen en accessoires met straffe kortingen te koop.

   Vanwege onze nauwe samenwerking met verschillende winkels kunnen we jou met Black Friday tot Cyber Monday veel exclusieve voordelen aanbieden, vaak in de vorm van kortingscodes. Je vindt deze exclusieve kortingen en deals op deze speciale Black Friday / Cyber Monday pagina.