Kortingscodes
Voorgestelde resultaten:
  Recent bezochte winkels

   Foodbag kortingscodes

   Bespaar op uw maaltijden en pak Foodbag korting in juni 2020

   Bezoek merkpagina
   €15

   Hoogste Foodbag kortingscode ooit: €15

   Een van de populairste codes die Foodbag in het verleden beschikbaar heeft gesteld was goed voor maar liefst €15 korting. Het fijne van deze code was dat deze geldig was voor zowel nieuwe als huidige klanten. U profiteerde dus gegarandeerd van fikse korting. Deze codes komen helaas niet erg vaak voorbij. Wij garanderen u dat wij de code met u delen zodra deze weer beschikbaar is.

   Deze acties waren beschikbaar in het verleden. Probeer gerust of ze nog werken!

   Nog meer Foodbag korting

   Nieuwsbrief korting

   Heeft u zich nog niet inschrijven voor de nieuwsbrief? Doe dit dan meteen, want bijna altijd ontvangt u na inschrijving een kortingscode waarmee u uw dus profiteert van korting op uw volgende bestelling!

   €8 fruitmand

   Wist u dat u voor slechts €8 een fruitmand bij uw bestelling kunt doen? U ontvangt een mix met ongeveer 10 stuks inheems & exotisch fruit.

   Levering en opzegging

   Plaats de bestelling voor donderdag 12 uur en deze wordt de maandag daarna bij uw thuis/ werk afgeleverd. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om de boxen elke week, om de week of eenmalig te laten bezorgen.

   Opzegging

   U zit nergens aan vast bij Foodbag. U kunt de abonnement op elk moment pauzeren of helemaal stop zetten.

   2 tot 5 personen

   U kunt een box bestellen voor minimaal 2 en maximaal 5 personen. Hartstikke handig voor als u met meer mensen samenwoont.

   Relevante informatie:

   • Staat er een etentje buten huis op de planning? Dat is geen probleem bij Foodbag, u kunt namelijk zelf kiezen hoeveel maaltijden u wenst te ontvangen. Hierdoor hoeft u dus nooit eten weg te gooien.

   • Volg Foodbag ook via social media. Zij delen hier de nieuwste recepten en houden u op de hoogte van de leukste acties en kortingen.

   • U kunt Foodbag ook een keer cadeau doen. Via de website koopt u gemakkelijk een cadeaubon waarmee zij vervolgens zelf een bestelling kunnen plaatsen.

   Beoordeel Foodbag

   8 bezoekers geven deze shop 4.38 sterren. Breng ook uw stem uit.

   Alles over Foodbag korting

   Foodbag kortingscode

   Er komen niet erg regelmatig kortingcodes voorbij waarmee u bij Foodbag met korting kunt kopen. Wel kunnen wij u vertellen dat u de beschikbare codes altijd op deze pagina zult vinden. Enkele codes van Foodbag waar u in het verleden van heeft kunnen profiteren zijn:

   • €10 kennismakingskorting
   Foodbag is erg actief in het werven van nieuwe klanten. Gaat u voor het eerst een bestelling plaatsen? Dan kunt u dus vaak profiteren van korting. Deze codes ontvangt u vaak na het inschrijven voor de nieuwsbrief. Per mail ontvangt u een code waarmee u dus profiteert van 10 euro korting op uw proefbestelling.

   • €5 korting
   Met deze code profiteerde u van €5 korting op uw weekmenu. U kunt altijd zelf kiezen uit diverse boxen en daarnaast ook nog eens kiezen voor het aantal mensen dat mee eet tot een max. van 5.

   Zo gebruikt u de Foodbag kortingscode

   Heeft u een code gevonden? Neem altijd eerst even goed de voorwaarden door. Vervolgens kunt u de code op de volgende manier verzilveren:
   • Maak u keuze uit een van de boxen;
   • Vink het aantal personen aan en kies eventueel voor een van de extra's zoals de fruitmand;
   • Geef aan hoe vaak je de box wenst te ontvangen;
   • Voer uw adresgegevens in en kies de gewenste aflevertijden;
   • Maak u keuze uit een van de betaalopties;
   • U ziet vervolgens een scherm waar u de kortingscode kunt invullen;
   • Vul hier de code in en klik op ga verder;
   • Uw code is nu verzilverd en vervolg de laatste stappen in het proces.

   Heeft u een code gevonden?

   Laat ons weten als we een kortingscode missen op onze pagina!
   Voeg hier toe