Kortingscodes
Voorgestelde resultaten:
  Recent bezochte winkels

   Over ons
   Het Metrotimeteam in hartje Brussel zorgt ervoor dat je dagelijks op de hoogte bent van het laatste nieuws, de leukste weetjes en grappige gadgets. Je kunt hiervoor natuurlijk op de website terecht. Swipe je liever? Via de app is er ook nog een digitale krant beschikbaar. Als je liever door een krant bladert, kun je een exemplaar scoren bij een metro- of treinstation. Deze opties zijn ook nog eens allemaal gratis. Door voor je dagelijkse portie nieuws en actualiteiten voor Metrotime te kiezen, bespaar je dus flink op een krantenabonnement. Wil je nog meer besparen? Dan zit je hier goed.

   De beste plek voor korting
   Via de kortingscodesite van Metrotime bespaar je eenvoudig tientallen euro’s tijdens het online shoppen. Per webwinkel vind je hier verschillende kortingscodes en promo's, voorbeelden van kortingen die we regelmatig online hebben zijn:

   Ook vind je bij ons regelmatig leuke win- of cashbackacties. Veel van deze acties krijgen wij toegestuurd vanuit de webshops zelf. Om je nog meer te laten besparen gaat ons redactieteam ook op zoek naar verborgen acties. Als een echte Sherlock Holmes spitten wij dagelijks honderden webshops door. Als er ook maar ergens een euro te besparen valt, dan vind je dit terug bij Metrotime. Vergeet dus nooit om onze website te checken voordat je iets bestelt.

   Als eerste op de hoogte van de Solden en kortingscodes
   De kortingscodes en acties op deze website zijn het resultaat van de samenwerking tussen Metrotime en Global Savings Group. De journalisten van Metrotime zijn natuurlijk een kei in het opsporen van alle primeurs en deze zo snel mogelijk aan je te laten weten. Samen met het redactieteam van Global Savings Group weten ze precies waar zij moeten zoeken voor een goede deal of kortingscode. Het resultaat van deze combi: je bent altijd als eerste op de hoogte van de Solden en andere fijne kortingsacties. Doordat jij direct kunt gaan shoppen, heb je ruim de tijd voordat items uitverkocht raken. Daarnaast weet jij precies hoe je het bedrag dat jij moet afrekenen zo laag mogelijk kan houden. Via ons is er wellicht nog een code te vinden voor nog meer korting tijdens de Solden.

   Heb je verder nog vragen of opmerkingen? Laat het gerust weten door contact op te nemen met ons redactieteam.

    

    

   Over ons